Warta
VR

CARA Nyetel tabel dinner pikeun kasempetan nanaon

Kumaha Nyetél Méja Dinner anu leres? 


Lamun datang ka hosting pihak dinner hébat, aya sababaraha cara anjeun bisa ngingetkeun sémah Anjeun sagigireun appetizing hidangan anjeun porsi. Salah sahiji cara pikeun ngalakukeunana nyaéta ku cara nyetél méja makan anu leres. Mintonkeun tata krama méja makan anu leres nunjukkeun ka sémah anjeun sabaraha anjeun paduli. eta nambihan pikagumbiraeun pikeun hidangan aranjeunna rék ngarasakeun. 

Nyetél méja tuangeun tiasa janten tugas anu sesah. Hayu Infull pituduh ti majalah Real Simple pohara mantuan, jadi kami mutuskeun pikeun ngabagikeunana ka anjeun.

 

★ Pikeun Table Dasar 



1. Nempatkeun tatakan dina méja.

2. Nempatkeun piring dinner di tengah placemat.

3. Teundeun napkin ka kénca piring.

4. Teundeun garpu dina napkin.

5. Ka katuhu piring, nempatkeun péso pangdeukeutna ka piring, sabeulah ngarah kana. Teundeun sendok ka katuhu péso. (Catetan: Bagian handap parabot sareng piring sadayana kedah rata.)

6. Teundeun gelas cai rada luhur piring, di antara piring jeung utensils, ngeunaan dimana 1 p.m. bakal dina beungeut jam.

 

★ Nyetél Méja Kasual 



1. Nempatkeun tatakan dina méja.

2. Nempatkeun piring dinner di tengah placemat. Nempatkeun piring salad dina luhureun piring dinner.

3. Upami Anjeun gaduh sup, nempatkeun mangkok sup dina luhureun piring salad.

4. Teundeun napkin ka kénca ti setelan.

5. Di kénca piring, nempatkeun garpu dinner dina napkin.

6. Di katuhu piring, nempatkeun péso dinner jeung sendok sup, ti kénca ka katuhu.

7. Teundeun gelas cai langsung luhureun péso. Di sisi katuhu gelas cai, nempatkeun gelas anggur.

 

★ Nyetél Méja Formal 



1. Nempatkeun taplak meja anu disetrika dina méja.

2. Setel carjer dina unggal korsi.

3. Di tengah carjer, nempatkeun mangkok sup.

4. Teundeun piring roti ka kénca luhur carjer (antara 10 jeung 11 p.m. dina beungeut jam).

5. Teundeun napkin ka kénca carjer.

6. Di kénca carjer, nempatkeun garpu salad di luar, jeung garpu dinner di jero. Anjeun tiasa nempatkeun garpu dina serbet, atanapi kanggo setélan anu langkung lega, langsung dina taplak meja antara napkin sareng carjer.

7. Di beulah katuhu carjer, teundeun péso nu pangdeukeutna ka carjer (sabeulah nyanghareup ka carjer) terus sendok sup. Catetan: Sadaya parabot datar nangtung (garpu salad, garpu dahar peuting, péso, jeung sendok sup) kudu dipisahkeun rata, kira satengah inci tina unggal lianna, sarta handap unggal parabot kudu dijajarkeun jeung handap carjer.

8. Teundeun péso mentega sacara horisontal, sabeulah nyanghareup ka jero dina luhureun piring roti jeung gagangna ngarah ka katuhu. (Catetan: Dina sadaya setelan tempat, sabeulah bakal nyanghareupan ka jero nuju piring.)

9. Langsung luhureun carjer, nempatkeun sendok dessert (satendok) kalayan gagangna nunjuk ka katuhu.

10. Langsung luhureun péso, nempatkeun sagelas cai. Ka katuhu tina gelas cai sarta ngeunaan tilu-fourths tina hiji inci ka handap, nempatkeun gelas anggur bodas. Gelas anggur beureum mana ka katuhu tina-jeung rada luhur-gelas anggur bodas. (Catetan: Kusabab jalma sacara tradisional nginum langkung seueur cai tibatan anggur salami tuangeun, caina tetep caket kana tuangeun.)

11. Lamun make uyah jeung cabé shakers individu pikeun tiap tamu, nempatkeun eta luhureun sendok dessert. Upami teu kitu, nempatkeun eta deukeut puseur méja, atawa, lamun maké panjang, méja rectangular, nempatkeun aranjeunna di tengah unggal tungtung.

12. Upami nganggo kartu tempat, setel di luhur sendok dessert.

 

Kami ngarepkeun anjeun resep maca pituduh ieu, janten anjeun parantos siap dina waktos salajengna nalika ngadamel tuangeun perayaan.


 


Inpormasi dasar
  • Sataun ngadegkeun
    --
  • Jinis bisnis
    --
  • Nagara / wilayah
    --
  • Industri utama
    --
  • Produk utama
    --
  • ElterPrise Jalma
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai kaluaran taunan
    --
  • Ékspor Pasar
    --
  • Konsumén terkét
    --

Kirim panalungtikan anjeun

Milih basa anu sanés
English English العربية العربية Deutsch Deutsch Español Español français français italiano italiano 日本語 日本語 한국어 한국어 Português Português русский русский 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa ayeuna:Sundanese