VR
  • Rincian produk

1. set cutlery ieu dijieunna tina premium 18/10 stainless steel nu ensures éta Diterangkeun-gratis, Cadmium bébas, Phthalate bébas, BPA-gratis tur ramah-eco pikeun ngajaga kaséhatan Anjeun.

bahan 2.Excellent pitur eta rustproof, sturdy jeung awét, nu cukup pikeun minuhan kabutuhan sapopoé Anjeun.

3.Bright acuk emas eunteung finish jeung cecekelan bodas elegan, modern tapi cukup klasik pikeun cocog tableware beredar Anjeun.

4.Vacuum téhnologi plating ngajaga lukisan awét sarta ngajaga flatware dina katingal stylish pikeun datang ka taun.

5. Pilihan sampurna pikeun réstoran, hotél, gathering, pihak, Tambaksari, iinditan jeung dahar sakola.

◎ PARAMETER PRODUK


Item No:ngaran:Panjangna (mm):Ketebalan (mm):Beurat (g):
IFS006RG-TKpéso méja236*2198 
IFS006RG-TFMéja garpuh207*2564 
IFS006RG-TSMéja sendok205*4567 
IFS006RG-ESSendok tea152*3130 

◎ DESKRIPSI PRODUK

☆ Sisi buleud:

Demi kaamanan, multi-prosés grinding treatment, edges lemes moal seukeut, éféktif ulah scratching kulit sungut.


☆ Pantulan eunteung:

Eunteung-digosok stainless steel, pérak ngagurilap, tanpa coatings atawa aditif, ngajadikeun pikeun finish kawas eunteung jeung glamorous, luster elegant nu gampang pikeun ngabersihan.


☆ Perlindungan Lingkungan:

304 Stainless Steel Divider - Alternatif bebas plastik lengkep aman. Ngajaga lingkungan.


☆ 3 grid:

Kompartemen misah, ulah gaul dahareun babarengan, misahkeun baseuh jeung garing.

◎ GAMBAR PRODUK




◎ KELEBIHAN PRODUK

Pabrik profésional

Set cutlery stainless steel kami praktis sareng desain anu saé pikeun dapur modéren anjeun.

kauntungan harga

Nyaman dicekel. Gaya klasik, téknisna canggih sareng gampang dibersihkeun.

jasa alus

Perlakuan permukaan bisa dipigawé nurutkeun sarat anjeun, ngagurilap, matte, electroplating, nyemprot, jsb.

Kaunggulan produk

jasa alus tur profésionalgrosir cutlery set suppliers.Custom desain na OEM wilujeng sumping.

◎ KANGGO SAMPEL

▶ Kéngingkeun conto:Sampel gratis sayogi; Anjeun ngan perlu mayar fee express. Anjeun tiasa nyayogikeun AC anjeun sapertos DHL, atanapi anjeun tiasa nelepon kurir anjeun pikeun ngajemput ti kantor kami.


▶ LOGO: Urang bakal nyiapkeun karya seni pikeun konfirmasi visual, sarta salajengna urang bakal ngahasilkeun sampel nyata pikeun konfirmasi kadua anjeun. Lamun sampel ok, tungtungna urang bakal balik ka produksi masal.


▶ waktos sampel:Lamun sampel nu peryogi di stock, ngan butuh 1-3 poé, sarta 4-6 poé gawé pikeun shipping.If anjeun kudu muka item anyar atawa batur ngaropéa, bakal nyandak 5-15 poé.


▶ ODM/OEM:Urang tiasa nampi jasa OEM. Ogé urang boga tim desain urang sorangan. Kami ngabagéakeun désainer, engineers.consultants pikeun ngobrol sareng kami ngeunaan ideu ngeunaan pilihan bahan, desain produk.


▶ Waktosna:Pikeun item stock, urang bakal ngirim barang ka anjeun dina 10-15 poé sanggeus narima payment.For produk ngaropéa anjeun, waktu pangiriman nyaeta 45-60 poé sanggeus narima pembayaran Anjeun. Éta gumantung kana jumlah total anu diperyogikeun.


▶ Palabuhan:Sadaya produk bakal dikirim ti Cina, lolobana ti palabuhan GuangZhou atanapi ShenZhen, upami anjeun kedah ngintunkeun ti kota atanapi palabuhan sanés, mangga ngahubungi kami pikeun konfirmasi salajengna. Sareng urang tiasa ngintunkeun ka dunya.


▶ Métode pamayaran:Istilah pembayaran kami nyaéta T / T. Mayar 30% deposit sateuacanna,mayar kasaimbangan saméméh delivery.Other istilah pembayaran bisa dibahas.

◎ LAYANAN KAMI


MOQ:

1. Pikeun produksi bulk, tipena béda desain urang boga sarat MOQ béda.

2. urutan leutik acceptable.Please ngahubungan kami pikeun leuwih rinci.

3. Simkuring gaduh MOQ pikeun produksi masal. Item béda jeung pakét béda boga MOQ béda. Mangga ngahubungan kami pikeun leuwih rinci.


waktos produksi:

1. Urang boga saham suku cadang keur paling item. 3-7days pikeun sampel atawa pesenan leutik, 15-35 poé pikeun wadahna 20ft. 

2. Butuh 10-15 poé pikeun MOQ. Simkuring gaduh kapasitas produksi badag, nu bisa mastikeun waktu pangiriman gancang sanajan keur kuantitas badag. 

3. Biasana 3 ~ 30 poé, alatan gaya béda jeung warna.


Paket:

1. Urang boga kotak kado pikeun anjeun choose.If anjeun teu resep bungkusan kami atawa boga gagasan sorangan, ngaropéa téh wilujeng sumping. 

2. Butuh 10-15 poé pikeun MOQ. Simkuring gaduh kapasitas produksi badag, nu bisa mastikeun waktu pangiriman gancang sanajan keur kuantitas badag.

3. Biasana 1pc / kantong pp, 50-100pcs kana 1 kebat, 800-1000pcs kana 1 karton.


◎ FAQ

  • A. 18-10 nujul kana komposisi stainless steel. Ieu ngandung 18% kromium jeung 10% nikel pikeun kakuatan alus teuing jeung lalawanan korosi.
  • Q. Naon bahan tina cutlery stainless steel?
    A. tableware stainless steel nyaéta sadia dina opat kualitas: 13/0, 18/0, 18/8 atawa 18/10.
  • Q. Naon jenis utama dahareun-grade Stainless Steel?
    A. aranjeunna 13/0, 18/0, 18/8 atawa 18/10.
  • Q. Naon karakteristik tableware stainless steel?
    A. Awét, korosi-tahan, serelek-tahan, bisa lepas salila sababaraha taun, sarta dishwasher aman.
  • Q. Jenis produk rengse permukaan Anjeun tiasa nawiskeun?
    A. Tumbling, ngagosok leungeun, eunteung, matt, warna plated, palapis jeung beungeut séjén prosés produksi rengse.
  • Q. Bakal cutlery emas-plated diudar?
    A. Infull adopts hiji prosés electroplating canggih, anu cutlery stainless steel dijieun moal diudar tur jadi awét.
  • Q. Naon bahan tina cutlery stainless steel?
    A. Infull adopts hiji prosés electroplating canggih, anu cutlery stainless steel dijieun moal diudar tur jadi awét.
  • Q. Prosés naon sadia pikeun logos custom?
    A. Anjeun tiasa milih produk urang aya pikeun nambahkeun logo: percetakan, laser, embossing, mindahkeun percetakan, jsb.
  • Q. Warna naon nu cutlery stainless steel bisa ngaropéa?
    A. Sacara umum, pérak, emas, hideung, acuk emas, plating warna anu paling umum, anjeun tiasa nyadiakeun kami warna rék, urang bakal ngabahas eta di jéntré.
  • Q. Dupi abdi tiasa ngaropea hiji sendok husus kalawan pola produk anjeun?
    A. Tangtosna, anjeun tiasa nganggo desain kami anu tos aya pikeun ngaropea sendok kopi atanapi garpu dessert sareng seueur deui.


Inpormasi dasar
  • Sataun ngadegkeun
    --
  • Jinis bisnis
    --
  • Nagara / wilayah
    --
  • Industri utama
    --
  • Produk utama
    --
  • ElterPrise Jalma
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai kaluaran taunan
    --
  • Ékspor Pasar
    --
  • Konsumén terkét
    --

Kirim patarosan anjeun

Kumaha Urang Nyumponan Sareng Nangtukeun Global
Hal kahiji anu urang laksanakeun nyaéta rapat sareng klien kami sareng ngobrolkeun tujuanana dina proyék anu bakal datang.
Salila rapat ieu, ngarasa Luncat pikeun komunikasi ideu anjeun sareng naroskeun seueur patarosan.

Kirim panalungtikan anjeun

Milih basa anu sanés
English English العربية العربية Deutsch Deutsch Español Español français français italiano italiano 日本語 日本語 한국어 한국어 Português Português русский русский 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa ayeuna:Sundanese
Kirimkeun Pananyaan anjeun