Bar & Anggur Parabot

VR

Ngeunaan setting bar bumi, seueur jalma anu henteu terang naon anu penting.

Upami anjeun nembé mimiti nginum cocktail, kami nyarankeun yén anjeun mimitian ku dasar-dasar: shaker cocktail sareng jigger. Upami anjeun hoyong nyandak kaahlian bartending anjeun ka tingkat anu anyar, anjeun kedah mertimbangkeun investasi dina gelas campuran anu saé, sendok, muddler, sareng pencét jeruk. 


Anggur openers, bir openers na cocktail mixers téh ngan sababaraha sahiji parabot bar nu bisa mantuan nyieun proyek Anjeun leuwih gampang nalika entertaining sémah. infull nyadiakeun Anjeun sareng parabot bar penting nu peryogi nyiapkeun sagalana ti Manhattan tradisional ka tuang sagelas anggur. Parabot bar ieu ogé aya dina rupa-rupa gaya sareng desain, ku kituna anjeun tiasa milih anu cocog sareng kabutuhan anjeun.


Cocktail shakers: contona, sampurna pikeun nyiapkeun rupa-rupa inuman. Lamun anjeun'ulang hosting brunch a, ngagunakeun cocktail shaker nyiapkeun Marys katurunan keur sémah Anjeun. Pikeun pihak telat peuting, Anjeun bisa make eta pikeun nyiapkeun sagala jinis cocktails. A cocktail shaker teh sampurna must-gaduh alat bar.


Jigger: Jigger nyaéta gelas ukur leutik anu dipaké pikeun ngaluarkeun bahan cair. Éta gaduh tanda pangukuran anu jelas sareng bukaan ageung pikeun gampang tuang. Kusabab sabagéan ageung resep cocktail merlukeun kuantitas 2 ons atanapi kirang, jigger nu leuwih praktis tur tepat ti ngagunakeun cangkir ukur pinuh-ukuran atawa kaca shot unmarked.


Filter: Upami anjeun hoyong nganggo shaker gaya Boston atanapi cangkir campuran, anjeun kedah nganggo saringan pikeun nyegah bumbu sapertos és sareng mint teu asup kana koktail. Dua jinis utama nyaéta saringan Hawthorne sareng julep. 


Sendok bar: Sendok bar gaduh gagang anu panjang anu tiasa dugi ka handapeun gelas atanapi shaker. Mangkok leutik kalayan sendok ngagampangkeun aduk cocktails dina és. Ogé bisa gampang scoop lauk, kayaning céri hideung atanapi olives, tina pot sempit.


Muddler: Upami anjeun hoyong ngarecah bumbu, buah atanapi gula batu pikeun cocktails kawas mojitos, anjeun'Bakal kudu meunang muddler. Mashers bisa dijieun tina rupa-rupa bahan, tapi kami paling dianjurkeun nyaéta stainless steel.


Salian paling dasar di luhur, aya loba parabot bar stainless steel a milih tina, di Infull suppliers alat bar kami nawiskeun rupa-rupa bar& parabot anggur, sangkan anjeun bisa manggihan alat katuhu pikeun anjeun tina loba pilihan béda.

Kirim panalungtikan anjeun

Milih basa anu sanés
English English العربية العربية Deutsch Deutsch Español Español français français italiano italiano 日本語 日本語 한국어 한국어 Português Português русский русский 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa ayeuna:Sundanese
Kirimkeun Pananyaan anjeun