Stainless Steel Tableware

VR

Tableware stainless steel nyaéta pamaén pangpentingna di dapur. Ti tableware Palasik jeung praktis pikeun tableware modern jeung stylish, nu tableware katuhu bisa ningkatkeun kaéndahan tabletop anjeun sarta nyieun pikeun pangalaman makan pikaresepeun.

A hidangan nikmat salawasna speaks for sorangan, tapi hiji set flatware stainless steel geulis atawa flatware stainless steel modern bisa nyieun sagala bédana pikeun anjeun sarta sémah Anjeun. Sapertos sapasang anting anu saé atanapi kalung anu pikaresepeun, set flatware anjeun tiasa nambihan sentuhan anu modis dina méja, naha anjeun'ulang hosting pihak dinner formal atawa ngarasakeun Pace slow Minggu sarapan jeung kulawarga anjeun. Éta ogé bisa mawa touch of méwah kana upacara sapopoé.


Produk rupa-rupa ti emas nepi ka warna-warni, aranjeunna ngabantuan nyieun tablescapes pisan stylish.


1. Emas

Kawas perhiasan, flatware stainless steel emas brings rasa méwah. cecekelan teardrop tradisional atawa finish Polandia tinggi bakal leuwih serbaguna tapi teu tinggaleun jaman. Pikeun tampilan anu langkung modéren, gagang langsing atanapi nunjuk, sirah oval atanapi bunder sareng finish unik bakal langkung pas.


2. Matte

Flatware stainless steel matte masihan rasa anu rada longgar. Desain nutupan rupa-rupa kelir sarta aranjeunna datangna dina rupa-rupa kelir, ti emas jeung pérak mun tambaga, areng jeung hideung.


3. Hideung

Hideung stainless steel flatware geuwat evokes nada modern, naha set pikaresep anjeun melengkung, cylindrical, nunjuk atawa sudut. Selesai matte gaduh rasa anu langkung kasual, samentawis herang sareng satin katingalina elegan sareng bergaya. Naon waé anu anjeun pilih, hiji hal anu pasti - gaya cutlery ieu mangrupikeun anu paling avant-garde sareng pikaresepeun.


4. Tambaga

Kuningan nyaéta logam momen. Lamun anjeun'ulang geus bungah ngeunaan kuningan sarta siap pikeun gelombang salajengna, néangan kuningan antik jeung acuk emas rengse nalika meuli set Anjeun salajengna. Naon's deui, logam campuran anu trend sejen dina pembuatan - anjeun bisa ngagabungkeun flatware tambaga jeung potongan emas jeung pérak pikeun industri, campur-sareng-cocok tablescape.


5. Warna-warni

Tanpa ragu, set alat makan modéren anu paling pikaresepeun nyaéta warni. Pikeun setelan tempat pinuh ku karakter, néangan finish iridescent.


pinuhsuppliers tableware borongan's tableware stainless steel ieu digosok nepi ka rengse rupa jeung colorfast, awét sarta wear-resistant.They sadia dina rupa-rupa ukuran pikeun duanana imah jeung pamakéan komérsial.Infull Cutlery salaku pangalusna grosir cutlery na tableware suppliers, Anjeun tiasa mendakan sagala jinis tableware anu anjeun pikahoyong di perusahaan kami, tina warna terang, flatware khusus anu kuat dugi ka set alat makan anu saé.


Kirim panalungtikan anjeun

Milih basa anu sanés
English English العربية العربية Deutsch Deutsch Español Español français français italiano italiano 日本語 日本語 한국어 한국어 Português Português русский русский 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa ayeuna:Sundanese
Kirimkeun Pananyaan anjeun