• 2005
      • Factroy di Kota Yangjiang


    • 2005
    • 2009
      • Tim dimekarkeun, ditambahkeun 90 pagawe


    • 2009
    • 2015

      Pabrik di Kota Jiangmen

    • 2015
    • 2021
      • kantor Guangzhou



    • 2021
  • Pameran

    Kami parantos ngiringan seueur paméran sareng ngahontal hasil anu saé. Dina unggal paméran, urang bakal mawa produk jeung solusi panganyarna INFULL CUTLERY urang, demonstrating fungsi produk jeung pamakéan ka konsumén.


    Kami yakin yén komunikasi sareng para nasabah pahareup-hareup nyaéta cara komunikasi anu paling efektif, anu henteu ngan ukur ngamungkinkeun para nasabah ngarasa profesionalisme urang langkung saé, tapi ogé ngamungkinkeun urang nampi saran sareng ideu ti aranjeunna langkung akurat.

    MACA DEUI
      • 2006

      Canton Fair

    • 2014

      HongKong Houseware Fair

    • 2015

      Imah internasional + Housewares Tembongkeun

    • 2016

      Asosiasi Rumah Makan Nasional Tembongkeun

    • 2017

      • Pangalaman hotél

    • 2018

      ISSGUT

    • 2019

      Atlanta agul Tembongkeun

    • 2021

      103 Rd Canton Fair

    • Hotelex Guangzhou

  • Infull Cutlery Canton Fair
    Infull Cutlery Canton Fair
  • Tim Kami
    Tim Kami
  • Gedong Tim Infull
    Gedong Tim Infull
  • Wilujeng 2022
    Wilujeng 2022
  • Tim Kami
    Tim Kami

Palanggan Kami

Sertipikat