VR
  • Detail Produk

1. Set cutlery iki digawe saka premium 18/10 stainless steel kang njamin iku Lead-free, Cadmium-free, Phthalate-free, BPA-free lan eco-loropaken kanggo njaga kesehatan.

2. Fitur materi sing apik banget tahan karat, kuat lan awet, sing cukup kanggo nyukupi kabutuhan saben dinane.

3. Rampung pangilon emas mawar sing padhang lan gagang putih sing elegan, modern nanging cukup klasik kanggo cocog karo peralatan makan sing luar biasa.

4.Vacuum teknologi plating tansah lukisan awet lan njogo flatware ing dipikir apik gayane kanggo teka taun.

5. Pilihan sing sampurna kanggo restoran, hotel, kumpul, pesta, prasmanan, lelungan lan mangan sekolah.

◎ PARAMETER PRODUK


Item No:jeneng:Dawane (mm):Ketebalan (mm):Bobot (g):
IFS006RG-TKPiso meja236*2198 
IFS006RG-TFGarpu meja207*2564 
IFS006RG-TSSendok meja205*4567 
IFS006RG-ESsendok teh152*3130 

◎ DESKRIPSI PRODUK

☆ Sisih bunder:

Kanggo safety, multi-proses perawatan grinding, pinggiran Gamelan ora cetha, èfèktif supaya scratching kulit ing tutuk.


☆ Refleksi pangilon:

Baja tahan karat sing dipoles nganggo cermin, salaka mengkilat, tanpa lapisan utawa aditif, nggawe rampung kaya pangilon kanthi kilap elegan lan glamor sing gampang diresiki.


☆ Perlindungan Lingkungan:

304 Pembagi Baja Tahan Karat - Alternatif bebas plastik sing aman. Jaga lingkungan.


☆ 3 kothak:

Pisah kompartemen, aja nyampur panganan, misahake udan lan garing.

◎ GAMBAR PRODUK




◎ KELEBIHAN PRODUK

Pabrik profesional

Set cutlery stainless steel kita praktis lan desain apik kanggo pawon modern.

kauntungan rega

Nyaman dicekel. Gaya klasik, teknis canggih lan gampang kanggo ngresiki.

layanan apik

Perawatan lumahing bisa rampung miturut syarat, mengilap, matte, electroplating, uyuh, etc.

kaluwihan produk

Layanan apik lan profesionalGrosir set sendok garpu suppliers.Desain khusus lan OEM olèh.

◎ Entuk SAMPEL

▶ Entuk sampel:Sampel gratis kasedhiya; sampeyan mung kudu mbayar ragad express. Sampeyan bisa nyedhiyani a/c kaya DHL, utawa sampeyan bisa nelpon kurir kanggo njupuk saka kantor kita.


▶ LOGO: Kita bakal nyiapake kriya kanggo konfirmasi visual, lan sabanjure kita bakal ngasilake sampel nyata kanggo konfirmasi kapindho. Yen sampel ok, pungkasane kita bakal pindhah menyang produksi massal.


▶ wektu sampel:Yen sampel sampeyan kudu ing Simpenan, mung perlu 1-3 dina, lan 4-6 dina kanggo shipping.If sampeyan perlu mbukak item anyar utawa liyane selaras, bakal njupuk 5-15 dina


▶ ODM/OEM:Kita bisa nampa layanan OEM. Uga kita duwe tim desain dhewe. We welcome desainer, engineers.consultants kanggo ngomong karo kita sembarang idea ing pilihan materi, desain produk.


▶ Wektu:Kanggo item saham, kita bakal ngirim barang menyang sampeyan ing 10-15 dina sawise nampa pembayaran.Kanggo produk selaras, wektu pangiriman 45-60 dina sawise nampa pembayaran. Sing gumantung saka jumlah total sing dibutuhake.


▶ Port:Kabeh produk bakal dikirim saka China, biasane saka pelabuhan GuangZhou utawa ShenZhen, yen sampeyan kudu ngirim saka kutha utawa pelabuhan liyane, hubungi kita kanggo konfirmasi luwih lanjut. Lan kita bisa ngirim menyang donya.


▶ Metode Pembayaran:Istilah pembayaran kita yaiku T / T. Mbayar simpenan 30% ing advance, mbayar imbangan sadurunge delivery.Istilah pembayaran liyane bisa rembugan.

◎ LAYANAN KAMI


MOQ:

1. Kanggo produksi akeh, macem-macem jinis desain kita duwe syarat MOQ sing beda.

2. Pesenan cilik bisa ditampa. Mangga hubungi kita kanggo rincian liyane.

3. Kita duwe MOQ kanggo produksi massal. Item beda karo paket beda wis MOQ beda. Hubungi kita kanggo rincian liyane.


Wektu produksi:

1. We duwe saham spare parts kanggo paling item. 3-7 dina kanggo sampel utawa pesenan cilik, 15-35 dina kanggo wadhah 20ft. 

2. Butuh 10-15 dina kanggo MOQ. Kita duwe kapasitas produksi gedhe, sing bisa njamin wektu pangiriman kanthi cepet sanajan jumlahe akeh. 

3. Biasane 3 ~ 30 dina, amarga beda gaya lan werna.


Paket:

1. We have gift boxes for you choose.If sampeyan ora kaya kita packaging utawa duwe gagasan dhewe, selaras olèh. 

2. Butuh 10-15 dina kanggo MOQ. Kita duwe kapasitas produksi gedhe, sing bisa njamin wektu pangiriman kanthi cepet sanajan jumlahe akeh.

3. Biasane tas 1pc/pp, 50-100pcs dadi 1 bundel, 800-1000pcs dadi 1 karton.


◎ FAQ

  • A. 18-10 nuduhake komposisi saka stainless steel. Isine 18% kromium lan 10% nikel kanggo kekuatan banget lan resistance karat.
  • Q. Apa bahan saka stainless steel cutlery?
    A. Tableware stainless steel kasedhiya ing papat kuwalitas: 13/0, 18/0, 18/8 utawa 18/10.
  • Q. Apa sing jinis utama pangan-bahan Stainless Steel?
    A. Padha 13/0, 18/0, 18/8 utawa 18/10.
  • Q. Apa sing karakteristik saka stainless steel tableware?
    A. Awet, karat-tahan, gulung-tahan, bisa kanggo akèh taun, lan dishwasher aman.
  • Q. Kang jenis lumahing produk rampung sampeyan bisa kurban?
    A. Tumbling, tangan polish, pangilon, matt, werna dilapisi, lapisan lan lumahing liyane proses produksi rampung.
  • Q. Apa cutlery dilapisi emas bakal luntur?
    A. Infull adopts proses electroplating majeng, ing stainless steel cutlery digawe ora bakal luntur lan awet.
  • Q. Apa bahan saka stainless steel cutlery?
    A. Infull adopts proses electroplating majeng, ing stainless steel cutlery digawe ora bakal luntur lan awet.
  • P. Proses apa sing kasedhiya kanggo logo khusus?
    A. Sampeyan bisa milih produk sing wis ana kanggo nambah logo: printing, laser, embossing, transfer printing, etc.
  • Q. Apa warna sing bisa disesuaikan karo peralatan makan stainless steel?
    A. Umumé, salaka, emas, ireng, mawar emas, werna plating sing paling umum, sampeyan bisa nyedhiyani kita werna sing pengin, kita bakal ngrembug ing rinci.
  • Q. Apa aku bisa ngatur sendok tartamtu karo pola produk?
    A. Mesthi, sampeyan bisa nggunakake desain sing wis ana kanggo ngatur sendok kopi utawa garpu panganan cuci mulut lan liya-liyane.


Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --

Kirimi pitakon sampeyan

Kepiye Cara Kita Ketemu lan Netepake Global
Wangsulan: Bab ingkang pisanan kita tindakake iku ketemu karo klien kita lan ngomong liwat gol ing project mangsa.
Sajrone rapat iki, aja ragu-ragu kanggo komunikasi ide lan takon akeh pitakonan.

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English English العربية العربية Deutsch Deutsch Español Español français français italiano italiano 日本語 日本語 한국어 한국어 Português Português русский русский 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa
Kirim Pitakonan Panjenengan