Alat Bar & Anggur

VR

Babagan setelan bar omah, akeh wong sing ora ngerti apa sing penting.

Yen sampeyan lagi miwiti ngombe koktail, disaranake sampeyan miwiti kanthi dhasar: shaker cocktail lan jigger. Yen sampeyan pengin njupuk katrampilan bartending menyang tingkat anyar, sampeyan kudu nimbang nandur modal ing kaca campuran sing apik, sendok, muddler, lan pers jeruk. 


Pembuka anggur, pembuka bir lan mixer koktail mung sawetara alat bar sing bisa mbantu nggawe proyek luwih gampang nalika nglipur tamu. infull menehi sampeyan alat bar penting sampeyan kudu nyiyapake kabeh saka Manhattan tradisional kanggo pour kaca saka anggur. Piranti bar iki uga kasedhiya ing macem-macem gaya lan desain, supaya sampeyan bisa milih sing cocog karo kabutuhan sampeyan.


Cocktail shaker: contone, sampurna kanggo nyiyapake macem-macem ombenan. Yen sampeyan're hosting brunch, nggunakake shaker cocktail kanggo nyiapake Bloody Marys kanggo tamu. Kanggo pesta ing wayah wengi, sampeyan bisa nggunakake kanggo nyiyapake kabeh jinis koktail. Shaker koktail minangka alat bar sing kudu ana.


Jigger: Jigger minangka cangkir ukur cilik sing digunakake kanggo mbuwang bahan cair. Nduwe tandha pangukuran sing jelas lan bukaan gedhe kanggo gampang disiram. Amarga akeh resep koktail mbutuhake jumlah 2 ons utawa kurang, jigger luwih praktis lan tepat tinimbang nggunakake gelas ukur ukuran lengkap utawa kaca tembakan sing ora ditandhani.


Filter: Yen sampeyan pengin nggunakake shaker gaya Boston utawa cangkir campuran, sampeyan kudu nggunakake saringan kanggo nyegah jamu kayata es lan mint mlebu ing koktail. Rong jinis utama yaiku saringan Hawthorne lan julep. 


Sendok bar: Sendok bar nduweni gagang elongated sing bisa tekan ngisor kaca campuran utawa shaker. Mangkuk cilik karo sendok nggawe luwih gampang kanggo nglakoake koktail ing es. Sampeyan uga bisa kanthi gampang nyopot lawuh, kayata ceri ireng utawa zaitun, saka panci sing sempit.


Muddler: Yen sampeyan pengin nyisihake jamu, woh utawa gula batu kanggo koktail kaya mojitos, sampeyan'kudu njaluk muddler. Mashers bisa digawe saka macem-macem bahan, nanging sing paling disaranake yaiku stainless steel.


Saliyane ing ndhuwur paling dhasar, ana akeh alat bar stainless steel kanggo milih saka, ing Infull supplier alat bar kita nawakake macem-macem bar& alat anggur, supaya sampeyan bisa nemokake alat nengen kanggo sampeyan saka akeh opsi beda.

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English English العربية العربية Deutsch Deutsch Español Español français français italiano italiano 日本語 日本語 한국어 한국어 Português Português русский русский 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa
Kirim Pitakonan Panjenengan