Peralatan Makan Stainless Steel

VR

Peralatan meja stainless steel minangka pemain paling penting ing pawon. Saka tableware klasik lan praktis kanggo tableware modern lan apik gayane, tableware tengen bisa nambah kaendahan ing meja lan nggawe kanggo pengalaman dining penake.

A meal éca tansah ngandika kanggo dhewe, nanging set flatware stainless steel ayu utawa flatware stainless steel modern bisa nggawe kabeh prabédan kanggo sampeyan lan tamu. Kaya anting-anting sing apik utawa kalung sing apik banget, set flatware sampeyan bisa nambah sentuhan sing apik lan pungkasan ing setelan meja, apa sampeyan're hosting katelu nedha bengi formal utawa nglaras jangkah alon saka sarapan Minggu karo kulawarga. Dheweke uga bisa nggawa sentuhan kemewahan kanggo upacara saben dina.


Produk kalebu saka emas nganti warna-warni, mbantu nggawe tablescapes sing apik banget.


1. Emas

Kaya perhiasan, flatware stainless steel emas nggawa rasa mewah. Gagang teardrop tradisional utawa finish polish dhuwur bakal luwih serbaguna nanging ora ketinggalan jaman. Kanggo tampilan sing luwih modern, gagang sing ramping utawa runcing, sirah oval utawa bunder lan finish unik bakal luwih cocok.


2. Matte

Flatware stainless steel matte menehi rasa sing rada longgar. Desain kasebut kalebu macem-macem warna lan ana macem-macem warna, saka emas lan salaka nganti tembaga, areng lan ireng.


3. Ireng

Flatware stainless steel ireng langsung mbangkitake nada modern, manawa pesawat sing disenengi yaiku mlengkung, silinder, runcing utawa sudut. Rampung matte duwe rasa sing luwih santai, dene rasukan nggilap lan satin katon elegan lan apik gayane. Apa wae sing sampeyan pilih, siji bab sing mesthi - gaya cutlery iki paling avant-garde lan mripat-keno.


4. Tembaga

Kuningan minangka logam saiki. Yen sampeyan're wis bungah bab Kuningan lan siap kanggo gelombang sabanjuré, katon kanggo kuningan antik lan wungu emas rampung nalika tuku pesawat sabanjuré. apa's liyane, logam campuran gaya liyane ing nggawe - sampeyan bisa gabungke flatware tembaga karo emas lan salaka bêsik kanggo industri, nyampur-lan-cocog tablescape.


5. Warna-warni

Tanpa mangu, set peralatan makan modern sing paling menarik yaiku warna-warni. Kanggo setelan panggonan kebak karakter, goleki rampung iridescent.


Infullgrosir tableware suppliers's tableware stainless steel wis polesan kanggo Rampung nggoleki lan colorfast, awet lan nyandhang-resistant.They kasedhiya ing macem-macem ukuran kanggo loro ngarep lan nggunakake komersial.Infull Cutlery minangka grosir cutlery lan tableware suppliers paling apik, sampeyan bisa nemokake kabeh jinis tableware pengin ing perusahaan kita, saka padhang colored, flatware khusus kuwat kanggo set dinnerware ayu.


Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English English العربية العربية Deutsch Deutsch Español Español français français italiano italiano 日本語 日本語 한국어 한국어 Português Português русский русский 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa
Kirim Pitakonan Panjenengan