Pitakonan

VR
FAQ
Target pasar merek kita terus dikembangake sajrone pirang-pirang taun.
Saiki, kita pengin nggedhekake pasar internasional lan kanthi yakin nyurung merek kita menyang jagad iki.
  • FAQ biasa
  • Babagan produk
  • Babagan sampel
  • Babagan Logo
  • Babagan wektu sampel
  • Wektu produksi
  • MOQ
  • OEM/ODM
  • wektu pangiriman
  • Pelabuhan
  • Kemasan
  • Carane bayar
  • Produk sampeyan digawe saka apa?

    Produk kita digawe saka baja tahan karat berkualitas tinggi, sing nduweni keseimbangan sing apik antarane safety lan kepraktisan.

  • Apa aku bisa njaluk SAMPEL GRATIS?

    Mesthi wae, conto kasedhiya, tinggalake rincian kontak sampeyan kanggo hubungi kita.

  • Apa sampeyan bisa nyithak LOGO ing produk?

    Ya, kita bisa nyithak logo ing produk minangka syarat sampeyan. Embossed, laser, cap lan engraved kasedhiya.

  • Apa sampeyan nampa pesenan OEM lan ODM?

    Ya, OEM / ODM kasedhiya, bahan khusus, wujud, warna, logo, kemasan ditampa. Yen sampeyan duwe idea bab produk, please aran gratis kanggo hubungi kita!

  • Apa syarat pembayaran sampeyan?

    Kita nampa L/C, D/P, D/A, T/T (kalebu 30% simpenan), Western Union, Paypal, etc.

  • Apa cangkir stainless steel bisa disesuaikan warna?

    Mesthi, ing umum, salaka, emas, mawar emas, ireng, lan werna plating sing paling umum.

  • Apa aku bisa gabungke peralatan makan sing dikarepake?

    Mesthine, set papat, set nembelas set, set rong puluh papat lan liya-liyane, kita kabeh bisa nyukupi kabutuhan sampeyan.

  • Apa jinis utama stainless steel food grade?

    Iku 13/0, 18/0, 18/8 utawa 18/10.

  • Apa jenis produk rampung permukaan sing bisa sampeyan tawarkan?

    Tumbling, tangan polish, pangilon, matt, werna dilapisi, lapisan lan lumahing liyane proses produksi rampung.

  • Apa cutlery dilapisi ireng bakal luntur?

    Infull adopts proses electroplating majeng, cutlery stainless steel digawe ora bakal luntur lan awet.

  • FAQ biasa

    • Babagan produk

      • Babagan sampel

        • Babagan Logo

          • Babagan wektu sampel

            • Wektu produksi

              • MOQ

                • OEM/ODM

                  • wektu pangiriman

                    • Pelabuhan

                      • Kemasan

                        • Carane bayar

                            Kirimake priksaan sampeyan

                            Pilih basa liyane
                            English English العربية العربية Deutsch Deutsch Español Español français français italiano italiano 日本語 日本語 한국어 한국어 Português Português русский русский 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
                            Basa saiki:Basa Jawa
                            Kirim Pitakonan Panjenengan