Coklat Cahut | Pemasok Grosir Bersalihan Infull
  • Coklat Cahut | Pemasok Grosir Bersalihan Infull

Coklat Cahut | Pemasok Grosir Bersalihan Infull

Jeneng merek:
Cutlery
Barang ora.:
Ifn001-g16
Bahan:
Stainless steel
Werna:
Alam / Disesuaikan
Paket:
Polybag, kothak hadiah, khusus
Logo:
Embossing / Laser / Imprint / Disesuaikan
ODM& OEM:
Kasedhiya
Syarat-syarat pembayaran:
T / t utawa l / c ing Tudung, PayPal
Pelabuhan:
Shenzhen / Guangzhou
Wektu Mimpin:
10 dina sawise pembayaran ditampa
Aplikasi:
Omah&Pawon&Hotel&Cafe&Restaurant
Delivery Time:
Within 15 or 30 days depending on the quantity
KIRIM INQUIRY SAIKI
Kirimake priksaan sampeyan

Rincian Produk

Nyiyapake pirang-pirang taun kepungkur, Cutlery Infull minangka produsen profesional lan uga supplier kanthi kapabilitas sing kuwat ing produksi, desain, lan R & D. Kitab Belerang Stainless Belajinan Coklat duwe klompok profesional layanan sing tanggung jawab kanggo mangsuli pitakon sing ditawakake pelanggan liwat Internet utawa telpon, nelusuri status logistik, lan mbantu para pelanggan ngatasi masalah. Apa sampeyan pengin njaluk info liyane babagan apa, ngapa lan kepiye carane, coba produk anyar - BEainless Grosir supplier, utawa seneng ngrungokake, kita seneng ngrungokake, seneng ngrungokake ., Ltd duwe saluran pasokan baja baja tahan karat steel.

Gambar Produk

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Basa saiki:Basa Jawa